چگونه می توان به استرالیا مهاجرت کرد؟

avandprinter

کاربر تازه وارد
تازه وارد
صدای استرالیا – استرالیا یکی از محبوب ترین کشورهای مهاجر پذیر در جهان به شمار می‌رود. در این گزارش سعی کرده‌ایم تا به صورت کلی اطلاعاتی را درباره برنامه ‏ویزاهای استرالیا ارائه کنیم. ‏

بیش از یک راه وجود دارد
دو مسیر یا روش اصلی که برای مهاجرت به استرالیا وجود دارند عبارتند از: ویزاهای موقت و مهاجرت دائم. ‏ افراد زیادی از طریق این دو مسیر همه ساله برای زندگی در استرالیا به این کشور سفر می کنند.‏ مهاجرت موقت به استرالیا، شامل تعدادی از ویزاهای متداول در استرالیا مانند ویزاهای مخصوص دانشجویان بین المللی، کارگران ‏ماهر و افرادی که برای کار و تعطیلات به استرالیا مسافرت می کنند، می باشد. ‏ برای کسب اقامت دائم استرالیا، مهاجران می توانند به موجب برنامه مهاجرتی استرالیا و یا برنامه ویزاهای انسان دوستانه ‏درخواست های خود را تسلیم کنند.‏
شهروندان نیوزیلندی نیز در صورتی که مایل به کسب اقامت دائم استرالیا باشند باید از یک سری قوانین ویژه تبعیت کنند. این در ‏حالی است که در حال حاضر صدها هزار نفر از شهروندان نیوزیلندی با دریافت نوعی ویزا موسوم به ویزای ‏sc444‎‏ در استرالیا ‏زندگی می کنند.‏ اما حتی انتخاب یکی از مسیرهای عنوان شده خود به زیر شاخه های متعدد دیگری منتهی می شود.‏ ماریان دیکی، استاد قوانین مهاجرتی از دانشگاه ملی استرالیا به اس بی اس گفته است که مهاجرت به ‏استرالیا آنقدر پیچیده است که بسیاری از افراد نیازمند دریافت کمک از جانب یک وکیل فعال در امور مهاجرتی و یا یک عامل یا مشاور امور مهاجرتی هستند.‏
او می گوید: “برای اکثر افراد، این مشکل فقط مربوط به تکمیل فرم های مهاجرتی نیست بلکه آنها نمی دانند که کدام یک از این ‏مسیرها و یا زیر شاخه ها را باید انتخاب کنند”.‏ این استاد قوانین مهاجرتی از دانشگاه ملی استرالیا می گوید: “در حدود پنج هزار وکیل و یا عامل مهاجرتی در استرالیا فعالیت می ‏کنند. این امر بسیار پیچیده است و از طرف دیگر، قوانین نیز همیشه در حال تغییر هستند. این کار بسیار دشوار، پر هزینه و البته ‏زمان بر است”. ‏

ویزاهای دانشجویان بین المللی
برای تحصیل در استرالیا، دانشجویان بین المللی باید برای یکی از انواع مختلف ویزاهای دانشجویی اقدام کنند. ‏ به عنوان مثال، ویزای موسوم به ‏subclass 500‎‏ ممکن است جوابگوی نیاز آنهایی باشد که می خواهند به صورت تمام وقت در ‏یکی از موسسات آموزشی استرالیا تحصیل کنند.‏ و یا ویزای دیگر موسوم به ‏subclass 590‎‏ به یک سرپرست و یا قیم اجازه می دهد تا یک دانشجوی بین المللی را در صورتی که ‏کمتر از هجده سال داشته باشد، همراهی کند.‏ این سرپرست و یا قیم باید بیش از بیست و یک سال داشته باشد و یکی از والدین این دانشجو باشد و یا آنکه به عنوان یکی از ‏سرپرستان صاحب اختیار این دانشجو برگزیده شده باشد.‏
از سوی دیگر، آنهایی که به دنبال فرصت های آموزشی هستند که ممکن است امکان حضور در آموزش های مربوط به اماکن ‏کاری را برای آنها فراهم نماید، ممکن است واجد شرایط دریافت نوعی ویزا موسوم به ‏Training visa (subclass 407)‎‏ باشند.‏ برای آنهایی که تحصیلات خود را به پایان رسانده اند و مایلند تا در استرالیا بمانند و در این کشور به صورت موقت کار کنند نیز ‏باید گفت یکی از گزینه ها، ویزای موقت فارغ التحصیلان موسوم به ‏subclass 485‎‏ است. ‏

مهاجرت افراد ماهر و متخصصین استرالیا
به موجب ارائه تعداد متنوعی از ویزاها، مهاجران ماهر را به صورت موقت و آنهم در طیف گسترده ای از صنایع خود ‏می پذیرد.‏ این ویزاها شامل مهاجران ماهر، ویزاهای ویژه صنایع نفت و گاز،ویزاهای ویژه کار آفرینان، صاحبان بیزنس ها (کسب و کارها) ‏و سرمایه گذاران است.‏ یکی از شناخته شده ترین و از نظر سیاسی بحث برانگیز ترین انواع ویزاها در استرالیا، ویزاهای کاری موسوم به ویزای ۴۵۷ ‏است.‏ از ماه مارچ سال دو هزار و هجده، ویزای شماره ۴۵۷ لغو خواهد شد و به جای آن ویزای موقتی موسوم به ‏Temporary Skills ‎Shortage )(TSS‏ معرفی خواهد شد.‏ ویزای ‏TSS‏ یا می تواند شامل اقامتی کوتاه مدت – تا دو سال- و یا اقامتی میان مدت – تا چهار سال – در استرالیا باشد.‏ نوع کوتاه مدت این ویزا به طور ویژه برای بیزنس های استرالیایی طراحی شده است تا بتوانند شکاف های تخصصی یا مهارتی ‏خود را با کارگران ماهر خارجی که به صورت موقت به استرالیا سفر می کنند، پر کنند.
البته این نیز گفتنی است که این ویزا در ‏صورتی اعطا می شود که کارفرما نتواند یک کارگر ماهر را برای مقصود مورد نظرش در داخل استرالیا بیابد.‏ اما از سوی دیگر، نوع میان مدت این نوع از ویزا، به کارفرمایان اجازه خواهد داد تا کارگران خارجی را به منظور پاسخگویی به ‏نیازهای تخصصی خود و آنهم در طیف بسیار محدودتر و تخصصی تر و در مشاغل بسیار حساس استخدام کنند. البته این ویزا نیز ‏در صورتی اعطا می شود که کارفرما نتواند یک کارگر ماهر را برای مقصود مورد نظرش در داخل استرالیا بیابد.‏ تغییرات آتی این برنامه ویزا بر روی متقاضیان و دارندگان کنونی ویزاهای ۴۵۷ و یا متقاضیانی که می خواهند در آینده برای آن ‏اقدام کنند و یا بیزنس هایی که می خواهند در آینده، حامی (اسپانسر) مهاجران متخصص شوند، تاثیر خواهد گذاشت.‏
این در حالی است که ویزاهای کنونی ۴۵۷ همچنان به قوت خود باقی خواهند ماند. متقاضیان ویزای ۴۵۷ که درخواست های خود ‏را در روز هجدهم آپریل سال دو هزار و هفده و یا پیش از آن تسلیم کرده اند و هنوز در خصوص درخواست آنها تصمیم گیری ‏نشده است و حرفه ای را انجام می دهند که پیشتر از لیست ‏STSOL‏ حذف شده است، ممکن است مشمول بازپرداخت مبلغ پرداختی ‏خود برای این ویزا باشند. ‏

ویزاهای کار و تعطیلات

ویزای کار و تعطیلات (‏subclass 417‎‏) در واقع مسافران را تشویق می کند تا از زمان اقامت خود در استرالیا به عنوان نوعی ‏‏”مبادله فرهنگی” استفاده کنند.‏ افراد بین هجده تا سی سال می توانند برای ورود به استرالیا برای مدتی تا دوازده ماه و کار برای مدتی تا شش ماه با یک کارفرما و ‏همچنین تحصیل برای مدتی تا چهار ماه در کشور، درخواست خود را تسلیم کنند.‏ و البته گفتنی است آن دسته از متقاضیانی که پیشتر در برخی مناطق واجد شرایط روستایی برای حداقل هشتاد و هشت روز کار ‏کرده باشند، واجد شرایط لازم برای تسلیم مجدد درخواست خود برای دریافت یک ویزای کار و تعطیلات دوم برای مدتی تا دوازده ‏ماه خواهند بود.‏ اگرچه بنا به گزارش سال گذشته سازمان ‏Fair Work‏ دارندگان این نوع از ویزا، به ویژه آنهایی که مهارت زبان انگلیسی ضعیفی ‏داشته اند، در مواجهه با آزار و استثمار از طرف کارفرمایان خود در مناطق روستایی استرالیا بسیار آسیب پذیر بوده اند.‏
در گزارش مذکور یافته شده است که دارندگان این نوع از ویزاها که معمولا افراد ‏backpacker‏ هستند، در غالب مواقع مجبور ‏شده اند به دلیل تنگدستی مالی کارهایی را انجام دهند که مایل به انجام آن نبوده اند آنهم بدون آنکه حقوقی برای آن دریافت کنند. در ‏این گزارش آمده است، آنها در برخی مواقع حتی تهدید شده اند که اگر با شرایط غیر قانونی که به آنها تحمیل شده، موافقت نکنند ‏ممکن است به صورت بالقوه از امکان دستیابی به ویزای مجدد برخوردار نباشند. ‏

برنامه مهاجرت دائم به استرالیا

مهاجران می توانند به موجب طیف گسترده ای از ویزاها برای اقامت دائم در کشور استرالیا اقدام کنند. ‏ دولت استرالیا در سال دوهزار و شانزده – دو هزار و هفده، سهمیه ای یکصد و نود هزار تایی را به بخش اقامت دائم استرالیا ‏تخصیص داده است.‏ از این تعداد، ۱۲۸۵۵۰ عدد به بخش مهاجران متخصص و ۵۷۴۰۰ عدد به بخش مهاجرانی که به صورت خانوادگی به استرالیا ‏مهاجرت می کنند و ۵۶۵ عدد به “ساکنین پیشین استرالیا که روابط نزدیک خود با استرالیا را حفظ کرده باشند” تخصیص داده شده ‏است.‏ این مهاجران می توانند به موجب برنامه ای موسوم به ‏Regional Sponsored Migration Scheme‏ تحت حمایت قرار بگیرید ‏و یا آنکه می توانند در برخی از مناطق ویژه روستایی برای مدت دو سال زندگی کنند و در آن منطقه برای مدت حداقل یک سال ‏کار کنند. ‏ این برنامه حمایتی به گونه ای طراحی شده تا به بستگان واجد شرایط این افراد اجازه بدهد تا حامی اعضای خانواده خود شوند تا ‏آنها بتوانند به دیگر اعضای خانواده خود در مناطق روستایی استرالیا بپیوندند.‏ در این میان، متقاضیان ثانویه از جمله کودکان نیز می توانند تحت پوشش این گونه از درخواست ها قرار بگیرند.‏

ماریان دیکی (‏Marianne Dickie‏) استاد قوانین مهاجرتی از دانشگاه ملی استرالیا به اس بی اس گفته است دیگر راه های موجود ‏برای اقامت دائم در استرالیا عبارت از زیر شاخه های خانوادگی و زیر شاخه مهارت های مرتبط با کسب و کار.‏ او می گوید مدت زمانی که متقاضیان ممکن است انواع گوناگون ویزاهای دائم استرالیا را دریافت کنند بسیار متنوع است و در این ‏میان، روش های خانوادگی را باید یکی از طولانی ترین از منظر زمان انتظار در نظر گرفت.‏ این در حالی است که متقاضیان دریافت ویزاهای والدین نیز در نوعی “صف انتظار” قرار می گیرند و زمانی که آستانه تخصیص ‏ویزا برای آن سال به خصوص حاصل شود، دیگر به هیچ درخواست ویزایی رسیدگی نخواهد شد. البته نوبت این افراد در این به ‏اصطلاح “صف انتظار” حفظ خواهد شد. ‏ به گفته خانم دیکی: “دریافت ویزاهای والدین بسیار دشوار است اما این در حالی است که ویزاهای مربوط به فرزندان آنقدر دشوار ‏نیست و از سوی دیگر، هزینه ویزاهای مربوط به شریک زندگی هم به شش هزار دلار افزایش یافته است”.‏
خانم دیکی می گوید ویزای شریک زندگی در ابتدا یک ویزای موقت دو ساله است که پس از بیست و چهار ماه مورد بررسی قرار ‏می گیرد تا قبل از اجازه اقامت دائم به متقاضی این نوع از ویزا اطمینان حاصل شود که این زوج همچنان با یکدیگر زندگی می ‏کنند. ‏ اطلاعات موجود در وبسایت دولت استرالیا حاکی از آن است که رسیدگی به درخواست برای دریافت برخی از انواع ویزاهای ‏خانوادگی در استرالیا ممکن تا پنجاه سال به طول بیانجامد.‏ به گفته خانم دیکی، معمولا به ویزاهای بیزنسی به ویژه آن دسته از افرادی که معیارهای گزینشی برنامه مهاجرت متخصصین ‏دولت را به صورت تمام و کمال برآورده می کنند به مراتب سریع تر از دیگر انواع ویزا رسیدگی می کنند.‏ او می گوید: “در برنامه ویزای متخصصین، افراد باید اظهار تمایل خود برای مهاجرت به استرالیا را اعلام کنند و این درخواست ‏ها همگی در یک جا ذخیره می شوند و دولت تعدادی از این افراد را انتخاب و به آنها ویزا اعطا می کند. این فرایند می تواند یا ‏خیلی سریع باشد و یا حتی تا یک سال طول بکشد”.‏
او می گوید در این میان برنامه موسوم به ‏regional sponsorship‏ ممکن است سریع ترین گزینه برای افرادی باشد که می ‏خواهند به استرالیا مهاجرت کنند.‏ او می گوید: “این موضوع به خود فرد بستگی دارد. برخی اوقات انتخاب این گزینه برای آنها می تواند به مراتب گزینه بهتری ‏باشد – مگر آنکه فرد دارای تخصص ویژه ای باشد و به واسطه این تخصص، در مقامی متفاوت نسبت به دیگران قرار گیرد”.‏ به گفته خانم دیکی برخی از دیگر جوانب مانند توانایی های زبانی و یا وضعیت سلامتی فرد می تواند روند رسیدگی و حتی ‏اعطای ویزاهای مختلف را به تعویق بیندازد. ‏

برنامه پناهندگی و ویزاهای انسان دوستانه

دولت استرالیا در برنامه ویزای انسان دوستانه سال دو هزار و شانزده – دو هزار و هفده خود، ۱۳,۷۵۰ ویزا را در نظر گرفته ‏است.‏ علاوه بر این تعداد، دولت استرالیا به تازگی نیز دوازده هزار پناهنده دیگر سوری را در داخل خاک استرالیا پذیرفته است. ‏ خانم دیکی می گوید دولت استرالیا تصمیم گرفته تا آن دسته از پناهندگانی را که در آژانس پناهندگان سازمان ملل متحد ‏‏(‏UNHCR‏) ثبت نام کرده اند و در داخل کمپ های پناهندگان زندگی می کردند، به استرالیا بیاورد.‏ به گفته او دولت استرالیا هر سال برخی از پناهندگان از برخی کشورهای خاص را (به عنوان مثال، اخیرا از کشورهای برمه و ‏چند کشور دیگر آفریقایی مانند سودان جنوبی) به استرالیا آورده است.‏ دولت استرالیا تنها این نوع از ویزاهای حمایتی را به پناهجویان و پناهندگانی که به صورت “قانونی” به استرالیا آمده باشند (در ‏اغلب مواقع آنهایی که با کمک یک عامل مهاجرتی به کشور آمده باشند) اعطا می کند.‏
این افراد سپس از حمایت هایی برای تسلیم درخواست خود برای دریافت ویزاهای محافظتی و به موجب برنامه ای موسوم به ‏Immigration Advice and Application Assistance Scheme (IAAAS)‎‏ برخوردار خواهند شد.‏ آن دسته از افرادی که با قایق خود را به استرالیا رسانده باشند، واجد شرایط لازم برای برخورداری از برنامه ‏IAAAS‏ نخواهند بود ‏و آنها به مراکز پردازش منطقه ای در خارج از استرالیا در جزیره مانوس، پاپوانیوگینی و نارو فرستاده خواهند شد.‏ دولت استرالیا امیدوار است تا این مراکز را به زودی تعطیل کند و توافق هایی را با تعدادی از کشورها در خصوص استقرار مجدد ‏افرادی که با قایق به استرالیا سفر می کنند، انجام دهد.
 

rabineduction

کاربر تازه وارد
تازه وارد
قبل از شروع به تحصیل در استرالیا ، بهتر است بدانید که:
5 شهر استرالیا در لیست 30 شهر برتر برای دانشجویان از نظر هزینه، کیفیت زندگی و استخدام دانشجویی قرار دارند.
دانشگاه های استرالیا با کسب امتیاز ۹۲.۶ در بین دانشگاه های دنیا رتبه چهارم را برای تحصیل به دست آورده اند. معیارهای این رتبه بندی بر اساس قدرت نظام آموزشی، دسترسی، رهبری و حاکمیت دانشگاه ها و زمینه های اقتصادی می باشد.
دانشگاه های استرالیا بیش از 15 برنده جایزه نوبل، صدها برنده جوایز علمی و هنری، همچنین اختراعات بی نظیر جهان در زمینه های مختلف مانند اینترنت وایرلس، جعبه سیاه هواپیما و غیره را به دنیا معرفی کرده اند. این بارزترین دلیل بر کیفیت بالای آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه های این کشور است.
دانشجویان بین المللی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های استرالیا امکان اخذ اقامت دائم و اشتغال را در این کشور خواهند داشت.
%۸۶ از دانشجویان بین المللی از تجربه تحصیل در استرالیا رضایت کامل داشته اند.
استرالیا دارای سومین جایگاه از لحاظ بیشترین تعداد دانشجویان خارجی می باشد. همچنین در جدیدترین رتبه بندی برترین دانشگاه های دنیا به نقل از موسسه QS در سال ۲۰۱۹، 7 دانشگاه از استرالیا در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.
بر اساس جدیدترین رتبه بندی ۲۰۱۹ دانشگاه های جهان توسط موسسه QS، استرالیا با ۹ دانشگاه در بین ۵۰ دانشگاه با قدمت کمتر از ۵۰ سال بیشتر از هر کشور دیگری، دانشگاه های برتر جوان را در خود جای داده است.
بر اساس تحلیل سالانه مجله اکونومیست در ماه آگوست، از میان ۱۴۰ شهر در سراسر جهان شهر آدلاید استرالیا در رتبه پنجم قرار دارد.
در تازه ترین گزارش مؤسسه مطالعاتی اقتصاد و صلح با عنوان ”شاخص جهانی صلح“ استرالیا در رتبه نهم مهربان ترین کشورهای جهان قرار دارد.تجربیات تحصیل در استرالیا
چندی پیش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی یا OECD (که ۳۵ کشور عضو آن هستند) آزمونی برای سنجش توانایی های دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در کشورهای عضو این سازمان برگزار کرد که نتیجه‌اش به تازگی منتشر شده است. در این رده بندی دانشجویان دانشگاه های استرالیا در رتبه چهارم قرار گرفتند.
بر مبنای گزارش این سازمان جوانانی که از دانشگاه‌های استرالیا بیرون می‌آیند، تواناتر از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های مشهور آمریکا هستند.
افتخار گروه رابین رضایت متقاضیان و نتایج درخشان دانشجویان در تمامی مقاطع برای تحصیل در خارج از کشور بوده است. اکثر متقاضیان ما توسط دانشجویان پیشین مان معرفی شده اند چرا که احترام ، پاسخگویی ، سرعت و دقت در کار خط مشی اعضای گروه موسسه بین المللی رابین برای تحقق شعار ” موفقیت دانشجو هدف ماست” می باشد .
بخشهای متفاوت گروه رابین(لاوند) شامل : بخش مشاوران ، بخش پذیرش تحصیلی و ویزا ، بخش بازاریابی ، بخش مالی و ارز، بخش اداری و بخش IT با ارائه کار تخصصی در كوتاه ترين زمان و با کمترین هزینه شما را در رسیدن به هدفتان برای ادامه تحصیل در کشورهای مقصد یاری می کنند .

خدمات گروه رابین عبارت است از : پذيرش از دانشگاه ها ، خدمات ويزا ، تهیه بیمه دانشجویی و خوابگاه و همچنین خدمات استقبال درفرودگاه ، ارسال ارز برای ثبت نام دانشگاه ، خدمات ترجمه مدارک ، برابراصل مدارک دانشگاهی ، پشتیبانی در کشور مقصد و بالاخره تهیه ویزای توریستی برای والدین می باشد.
برای مشاوره با موسسه رابین کافی است فرم مشاوره تحصیلی جامع را کامل کنید تا مشاوران ما با شما تماس بگیرند.
تحصیل در استرالیا با موسسه بین المللی رابین
https://rabin-education.com/about-us/
 
بالا