انجمن برنامه نویس

پیشنهاد : اقامت در دبی

شروع موضوع توسط bisungasht ‏8/7/18 در انجمن بحث آزاد مرتبط با موضوعات انجمن

گنجینه های
برنامه نویسی
فیلم های آموزشی
زبان های برنامه نویسی
فیلم های آموزشی
پروژه محور C#
فیلم های آموزشی
برنامه نویسی اندروید
فیلم های آموزشی
طراحی سایت
فیلم های آموزشی
برنامه نویسی پایه
گنجینه برنامه نویسی C# آموزش برنامه نویسی C سیستم مدیریت بانک آموزش اندروید - مقدماتی آموزش زبان HTML اصول و مبانی برنامه نویسی
گنجینه آموزش ASP .Net آموزش برنامه نویسی C++‎ پیاده سازی مدیریت آتلیه آموزش اندروید - تکمیلی آموزش زبان CSS آموزش الگوریتم و فلوچارت
گنجینه برنامه نویسی PHP آموزش برنامه نویسی C# پیاده سازی سیستم هتلداری آموزش اندروید - پیشرفته آموزش زبان Java Script آموزش تبدیل فلوچارت به کد
گنجینه آموزش طراحی وب آموزش برنامه نویسی جاوا شبیه سازی دستگاه عابربانک آموزش ساخت لیست ایمیل آموزش زبان jQury برنامه نویسی اسمال بیسیک
گنجینه برنامه نویسی متلب آموزش برنامه نویسی PHP پیاده سازی مدیریت آموزشگاه آموزش ساخت گالری تصاویر آموزش زبان XML آموزش برنامه نویسی اسمبلی
گنجینه برنامه نویسی اندروید آموزش برنامه نویسی پایتون پیاده سازی سیستم صدور بلیت آموزش کنترل ربات با اندروید آموزش طراحی Responsive طراحی سایت ویژه کودکان
گنجینه برنامه نویسی VB .Net آموزش برنامه نویسی اندروید پیاده سازی سیستم نوبت دهی آموزش ارتباط با دیتابیس سرور ساخت سایت خبری کدنویسی سریع با Emmet
گنجینه زبان های برنامه نویسی آموزش برنامه نویسی زبان R سیستم حسابداری و انبارداری زبان بیسیک فور اندروید (B4A) ساخت سایت فروشگاه آموزش کار با پایگاه داده
  1. bisungasht
    karbar Rank

    تاریخ عضویت:
    ‏21/5/18
    ارسال ها:
    70
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    10
    جنسیت:
    زن
    اطلاعات عمومی در مورد شرایط و انواع مختلف ویزا در امارات متحده عربی در زیر آمده است. با این حال، مقررات ویزا دائما در حال تغییر است و بنابراین، باید قبل از سفر با نماینده مسافرتی یا نزدیک ترین سفارت یا کنسولگری یا شرکت هواپیمایی تایید شود.
    شهروندان 33 کشور ذکر شده در اینجا قبل از ورود به فرودگاه امارات متحده عربی به ویزا نیازی ندارند. مهاجران از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) نیز برای بازدید از امارات متحده عربی به ویزا نیازی ندارند. آنها تنها باید گذرنامه GCC خود را در نقطه ورود به امارات متحده عربی ارائه دهند. با این حال، افرادی که برای اشتغال وارد امارات متحده عربی می شوند، به ویزا نیاز دارند که می توانند آن را از طریق کارفرما یا اسپانسر خود به دست آورند. نوع ویزای مورد نیاز برای ورود به امارات متحده عربی به عوامل متعددی مانند ملیت، هدف سفر، مدت اقامت و غیره بستگی دارد. برای بازدیدکنندگانی که مدت اقامت آنها بیشتر از زمان مقرر شود، جریمه 100 درهم به ازای هر روز اعمال می شود.

    ویزا در زمان ورود به دسته های زیر اعطا می شود:
    ساکنان AGCC: ساکنانی که شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیستند، اما دارای مقام حرفه ای بالا مانند مدیر شرکت، حسابدار، حسابرس، تاجر، مهندس، پزشک، داروساز یا کارمند بخش دولتی می باشند، و خانواده ها، رانندگان و کارکنان شخصی آنها توسط آنها حمایت می شوند، واجد شرایط اخذ ویزای غیر قابل تمدید 30 روزه در زمان ورود در درب های ورودی تصویب شده می باشند. به شهروندان ملی کشورهای: انگلستان (با حق اقامت در انگلستان)، فرانسه، ایتالیا، آلمان، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئیس، اتریش، سوئد، نروژ، دانمارک، پرتغال، ایرلند، یونان، فنلاند، اسپانیا، موناکو، واتیکان، ایسلند، آندورا، سان مارینو، لیختن اشتاین، ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، نیوزیلند، ژاپن، برونئی، سنگاپور، مالزی، کره جنوبی و دارندگان گذرنامه های SAR هنگ کنگ، پس از ورود به امارات متحده عربی یک ویزای رایگان تنها برای یک سفر اعطا خواهد شد. لازم به ذکر است که این لیست گاه به گاه تغییر می کند و بنابراین بهتر است که آن را با سفارت امارات متحده عربی در کشور خود یا شرکت هواپیمایی مورد استفاده برای سفر به امارات متحده عربی چک کنید.
    اقامت در دبی ،
    تور ارزان دبی ، تور دبی ، تور لحظه آخری دبی، تور باکو ، تور زمینی باکو ، سفر دبی ، سفر باکو ، ویزا دبی ، دبی ، باکو ویزا برای موارد زیر مورد نیاز نیست:
    شهروندان GCC: شهروندان کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، از جمله کویت، بحرین، قطر، عربستان سعودی و عمان به ویزا نیازی ندارند. بازدیدکنندگانی که در هیچ یک از دسته های نامبرده قرار نمی گیرند، به ویزا و اسپانسر برای سفر خود نیاز دارند. اسپانسر معمولا از طرف بازدیدکننده درخواست ویزا می دهد. اسپانسرهای معتبر: شرکت های گردشگری و هتلداری می توانند از جانب گردشگر یک ویزای توریستی (Tourist Visa) با 30 روز اعتبار، یا یک ویزای خدمات (Service Visa) معتبر برای 14 روز یا یک ویزای بازدید (Visit Visa) به مدت 30 روز، که می تواند 30 روز دیگر هم تمدید شود، درخواست بدهند. شرکت های هواپیمایی و کنترل کنندگان خطوط هوایی، واجد شرایط درخواست ویزای ترانزیت (Transit Visa) 96 ساعته از طرف اعضای خدمه خود هستند. حتی سایر سازمان های مستقر در امارات متحده عربی نیز می توانند درخواست ویزای بازدید و ویزای خدمات بدهند. افرادی (دوستان یا خویشاوندان) که در حال حاضر در امارات متحده عربی ساکن هستند نیز طبق شرایط خاص، می توانند از جانب شما درخواست ویزای بازدید بدهند.


    مجوز خدمات ورود:
    مجوز خدمات ورود (Entry Service Permit) برای دسته های زیر و خانواده های آنها قابل اجرا می باشد، از جمله نمایندگان مدیران شرکت، حسابرسان، مدیران فروش، هیئت های نمایندگی از شرکت ها یا موسسات برای انجام فعالیت های تجاری در امارات متحده عربی، و مشاوران مورد نیاز توسط شرکت های امارات متحده عربی برای انجام وظایف فوری خاص. ویزا باید در عرض 14 روز از تاریخ صدور استفاده شود، چون غیر قابل تمدید است. این نوع مجوز ورود تنها برای اهداف فوری صادر می شود، و دارنده آن می تواند از طریق هر فرودگاهی به امارات متحده عربی وارد یا خارج شود. طبق تصمیم شورای وزیران، درخواست ویزای مجوز خدمات ورود توسط ملیت های مجاز به دریافت ویزای توریستی نیز امکان پذیر است.